• BAŞARILI OLMANIN SIRRI

    Yrd. Doç. Dr. Ahmet Avcı, Küçükçekmece Belediyesi okul söyleşileri kapsamında düzenlenen söyleşide, Küçükçekmeceli öğrencilere başarılı ve mutlu olmanın sırlarını anlattı.

  • Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluşan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Avcı, Küçükçekmeceli olduğunu belirterek, burada seminer verdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 

    “HAYATINIZIN EN ÖNEMLİ YILLARI LİSE ZAMANI”

    Eğitimin hayat boyu devam ettiğini kaydeden Ahmet Avcı, hayatta başarılı olmak için mutlaka pozitif olmak gerektiğini söyledi. Gençlere kulaklarını olumsuzluklara tıkamalarını da tavsiye eden Avcı, gençlerin sürekli kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti. Bunun için günlük tutmalarını öneren Avcı, “Bu şekilde günden güne yaptığınız hataları görecek, kendinizi yönetmeyi öğreneceksiniz” diye konuştu. Lise yıllarının insanın geleceğini belirleyen yıllar olduğunu da kaydeden Avcı, “Hayatınızı şekillendirecek yıllar bu yıllar. Bu yıllarda ne yaparsanız ileride de onu yaşarsınız” dedi. Avcı ayrıca, sorduğu sorulara doğru cevap veren öğrencilere kitaplarını da hediye etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir