• BAŞARIYI KARA’YA BORÇLUYUZ

    Çatalca Belediyesi Karate Takımı, İstanbul 2018 Karate 34 Süper Ligi’ne hızlı başladı. Takım başarılarını kendilerine destek olan Başkan Cem Kara’ya borçlu olduklarını belirtti.

  • Çatalca Belediyesi Karate Takımı, 27/28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul Halkalı İfa spor Salonu’nda başlayan İstanbul 2018 Karate 34 Süper Ligi’ne iddialı başladı. Çatalca Belediyesi Karate Takımı, yaklaşık 6 ay sürecek olan ligin ilk ayağında; 7 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı. Başarılı karateciler, Sakarya İller Arası Karate Ligi’nde gösterdikleri büyük başarı sonrası, 11 ilden 1170 sporcunun katıldığı İstanbul İller Arası Karate Ligi’nde de yaptıkları zorlu müsabakalar sonucu aldıkları sonuçlarla dikkatleri üzerlerine çekti.

    Hedef bayanlarda da milli sporcu çıkarmak

    Emin adımlarla zirveye çıkmaya devam eden Gözde Baydemir, Yıldız Bayanlarda birincilik elde ederek Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın bayanlarda da başarısını gözler önüne serdi.

    Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın hedefleri arasında bayanlarda da Milli Takım Sporcusu çıkarmak olduğunu her fırsatta dile getiren takım antrenörü Muzaffer Muyan, başarılarını kendilerine destek olan ve her türlü imkânı sağlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve disiplinli çalışmalarına borçlu olduklarını belirtti.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçeyi her turnuvada başarıyla temsil eden sporcuları, antrenörlerini ve evlatlarını her turnuvaya gönderen ailelerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir