• BAŞBAKAN’DAN GECE YARISI SÜRPRİZİ

    Başbakan Binali Yıldırım, gece yarısı Çukurca'daki 2. Hudut Komutanlığı'nı ziyaret etti

  • Başbakan Binali Yıldırım’ın dün gece peş peşe şehit haberlerinin geldiği Hakkari’nin Çukurca ilçesine gittiği öğrenildi. Yıldırım, Hakkari Çukurca’daki 2. Hudut Komutanlığı’nda incelemelerde bulundu..

    Başbakan, dün Diyarbakır’daydı. Ekonomi paketi açıkladı. Daha sonra önce Van sonra Hakkari’ye gitti. Tendürek Dağı bölgesindeki operasyonlarda 8 asker şehit olmuştu. Başbakan önce sabah düzenlenen törene katıldı. Daha sonra Çukurca’ya geçti. 2. Hudut Komutanlığı’nı ziyaret etti. Yanında da yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı.

    YILDIRIM: ARTIK SAVUNMADA DEĞİL TAARRUZDA OLACAĞIZ
    Başbakan Yıldırım, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki askeri birlikleri ziyaretinde, “15 Temmuz’dan sonra terörle mücadelede yepyeni bir yönteme yepyeni bir yol haritasına girmiş bulunuyoruz. Bu, şudur: Savunmada değil taarruzda olacağız. Nerede, hangi taşın arkasında hangi mağaranın içinde bu alçaklar varsa onları bulup etkisiz hale getireceğiz. Bunu yapmazsak bu tehditle yaşamak mecburiyetinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Binali Yıldırım, sabah saatlerinde Ankara’ya döndü!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir