• Başkan Toprak: Çalışanlarımız kimsenin gözüne batmasın, emek en yüce değerdir

    Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. Handan Toprak, işçi ve emekçilerin yanında olduğunu işsizlikle mücadelenin temizlik kadar önemli olduğunu vurguladı.

  • Avcılar’da işçi ve emekçi için her zaman mücadelesini sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘İş bulamamak veya işini kaybetmek hele pahalılığını had safhada olduğu günümüzde ne kadar zordur biliyor ve kimsenin yaşamamasını diliyorum’ ifadesini paylaştı. Toprak, sosyal medya hesabından paylaştığı notta işsizlikle mücadelenin temizlik kadar önemli olduğunu vurguladı.

    Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. Handan Toprak: ‘Çok insanı işe aldığım konusunda hep eleştiri almaktayım. Ayrıca çalışanlarımızın çoğuna 2200 TL’nin üzerinde ücret ödemekteyiz. Maaş ödemesinin daha önceki döneme oranla bütçemizde daha fazla bir yekün tuttuğu ve devletin belediyelere genel bütçeden gönderdiği payın ciddi kesintiye uğraması sebebiyle zaman zaman aksamalar yaşamaktaysak da biliyoruz ki kamuda kimsenin alacağı elbette kalmaz.  Önemli olan iş ve sosyal güvenceye sahip olmak diyor, belediyemize gelen geliri çalışanlarımıza paylaştırdığımızda bunun harcanarak tekrar Avcılar esnafına ve halkına geri döneceğini biliyorum. Emek en yüce değerdir, çalışanlarımız kimsenin gözüne batmasın, herkesi onların çocuklarına ömür boyu burs sağlıyormuş gibi hissetmeye davet ediyorum. Yeni plan ve projelerimle daha çok insana iş olanağı yaratmaya devam edeceğim’ ifadelerini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir