• BAŞKANLIK KUPASI SAHİBİNİ BULDU

    Avcılar Belediyesi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde “Sporun ve Sanatın Olduğu Yerde Madde Bağımlılığı Olmaz” söylemi ile sürdürdüğü hizmetlerine devam ediyor.

  • Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Avcılar Belediyesi, ‘ Avcılar Belediye Başkanlığı Kupası’ isimli basketbol turnuvası düzenledi. 30 Ocak-3 Şubat aralığında düzenlenen basketbol turnuvası Avcılar Anadolu Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Turnuvaya 9 ile 17 yaş aralığında değişen kategorilerde toplam 19 takım katıldı.

    AVCILAR ÇOCUKLARI ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLI BÜYÜYOR

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de Basketbol Turnuvasını izleyenlerin arasındaydı. Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde yer alarak, birinci olan takımlara kupalarını takdim eden Başkan Toprak; “ Kupa heyecanını burada sizlerle birlikte yaşarken hepinizle gurur duyduk. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir, “ Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” Siz de birbirinize karşı o kadar saygılıydınız ki ve karşı takım oyuncuları birbirlerine o kadar centilmendi ki sizinle bir kez daha gurur duyduk. Biz özellikle Şubat tatilinde çocuklarımızın sanatla ve sporla buluşması için hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dünya Sağlık Örgütü diyor ki sağlıklı olmak; bedenen, ruhen ve sosyal açıdan iyi olmaktır. Onun için de bizler bilimin ışığında ilerlerken sanatla ve sporla da buluşarak, ülkemizin bayrağını en zirveye dikerek, göklerde dalgalandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

    Katılan bütün sporculara madalya verilirken, düzenlenen Basketbol Turnuvası Avcılarlı vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir