• BAYRAMDA BAYRAM YAPTILAR

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nı vatandaşların huzurlu ve mutlu geçirebilmeleri için yoğun halkla ilişkiler faaliyetleri düzenleyerek hizmetlerini toplumun her kesimine ulaştırmaya devam etti.

  • İstanbul’un her noktasına ulaşan uzman ekiplerin, 10 günlük tatil boyunca vatandaşların ihtiyaç duyabileceği tüm belediyecilik faaliyetlerine yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

    Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Kurban Bayramı için hazırladığı program 25 Ağustos’ta Esenler, Alibeyköy, Harem ve Ataşehir Otogarı’nda bayram ziyaretinde bulunmak üzere yola çıkan vatandaşlara ikram ve uğurlama ile başladı. Üç gün süren organizasyonda bayram yolcuları hediyelerle de sevindirildi.

    Arefe günü ve bayramın ilk günü Edirnekapı Şehitliği’nde şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaları içeren maneviyatı yüksek yoğun bir program düzenlendi. Kabristan ziyaretine gelen vatandaşların duyguları paylaşılarak bayram ikramlarında bulunuldu. Şehit aileleri ve gazilere yönelik ziyaretler tüm iletişim kanalları üzerinden ve hane ziyaretleri ile bayramın üç günü devam etti.

    Bayramın ilk günü İstanbul genelindeki büyük hastanelerin acil servislerini ziyaretlerle başlayan hastane organizasyonları ikinci günde hastalara ve yakınlarına yönelik içerikte devam etti. Bayramı hasta yatağında karşılayan vatandaşlar hatırlanmanın mutluluğunu Halkla İlişkiler uzmanları ile paylaştı.

    Kurban ibadetinin sağlıklı ve rahat gerçekleşmesine yönelik belediyecilik hizmetleri konusunda görevli halkla ilişkiler ekipleri kurban kesim yerlerinde görev aldı. Vatandaşların ihtiyaç duyabileceği konularda destek sağlandı.

    Toplumun Her Kesimine Değen Halkla İlişkiler Çalışmaları

    Huzurevi sakinlerinin, yetim ve öksüz çocukların her zaman yanında olan İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu kapsamda da bayramın ikinci günü Darülaceze ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşatmak üzere bayramın son iki günü İstanbul genelinde gezi organizasyonları düzenlendi. İBB halkla ilişkiler hizmetleri kapsamında bayram boyunca Vialand ve çeşitli gezilerle yetim ve öksüzleri de sevindirdi.

    Mobil İletişim Noktaları ve Yerinde Çözüm ekipleri bayram süresince 7/24 şehrin her noktasında belediye faaliyetleri konusunda aktif hizmet vererek vatandaşlar ile İBB arasında köprü olmaya devam etti. İstanbul’da ki taksi duraklarından başlanarak çeşitli ziyaretlerde de bulunuldu.

    Bayram atmosferini tüm vatandaşlara yaşatmayı amaçlayan faaliyetler içerisinde taziye ve mevlit organizasyonları da yer aldı. Tüm çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar yakınlarını kaybetmenin hüznünü Halkla İlişkiler uzmanları ile paylaşırken, iyi ve dar günde İBB tarafından hatırlanmanın sevincini yaşadı.

    Kurban Bayramından günler önce başlayan çok yönlü halkla ilişkiler faaliyetleri kapsamında İletişim Noktaları on günlük tatil boyunca havalimanları ve AVM dâhil çalışmalarına ara vermeden vatandaşların tüm başvuru ve talepleri için hazır bulundu. Bayramlaşma faaliyetleri İBB’nin vatandaş memnuniyetini sağlamak için görevlendirdiği tüm kurumlara yönelik ziyaretleri de içerdi. Tatil boyunca bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbet halinde hizmet veren İBB birimleri ziyaret edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda toplumun tüm kesimlerine bayram sevincini yaşatan ve her alanda hizmet sağlayan faaliyetleri vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir