• BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

    Av.İsmail Damat, TYBB Genel Merkezi'ne, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün'ün amcası Halil İbrahim Karayün'ün vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulundu.

  • Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Damat, bu vesileyle herkesin bayramını tebrik etti. Ziyarete gelenler arasında bölge gazetecilerinden Oğuz Cevher, Durbey Duran ve Ahmet Tekin de vardı.

    “1071 Ruhu Coşkuyla Yaşandı”

    Gündemi değerlendiren ve Kurban Bayramı münasebetiyle Beylikdüzü halkını ziyaret eden Damat; “Beylikdüzü mahallelerinde sıkça ziyaretler yaptım. İnsanlarımız çok güzel tepkiler verdi, güzel bir atmosfer yaşadık. Bu ziyarette 1071’in önemini vurguladım. Malazgirt’e ziyaretimizde, o ilçenin sokaklarında Türk bayrağının dalgalandığını görmek  ve Cumhurbaşkanımızın 1071 ruhunu orada yaşatıyor olması müthişti. Bu millet fethi 1071’de başlatmıştır.  Malazgirt tesiriyle 30 Ağustos, ardından Kurban Bayramı coşkusunu yaşadık. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını 30 Ağustos zaferiyle tekrar minnet ve saygı ile anıyorum” dedi.

    Emlak Vergisi Zammına Tepki

    Ziyaret sırasında esnafın sıkıntılarını dinleyen Damat; “Ben esnaf ziyaretimde mevcut yerel belediyenin halktan ve esnaftan kopuk bir hal aldığını gözlemledim. Onun dışında güzel tepkilerle karşılaştık. Esnafımız, hükümetin yanlarında olduğunu hissettikleri için mutlu. Yerel anlamda ise Beylikdüzü Belediyesi’nin emlak vergisine yaptığı zamdan dolayı tepkilerini gördüm” dedi.

    Beylikdüzü’ndeki işleyişi ve 2019 yerel seçimlerini de değerlendiren Av.İsmail Damat sözlerine şöyle devam etti;

    “Yerel siyaset kendini 2019’a sağlam hazırlamalıdır. 2019’da entelektüel birikim çok daha fazla önem kazanacak. Biz metal yorgunluk kısmında Beylikdüzü’nde üstümüze düşeni alıp, bu yorgunluğu aşmak adına önlemler almalıyız. Belediye meclisi ile ilgili temennimiz ise şudur; Beylikdüzü’nün hakettiği hizmetlerin yapılması ve Belediye Başkanı’nın vatandaşa verdiği sözleri tutmasıdır.

    Beylikdüzü üç köyden oluşmuş, kentleşme sürecini tamamlayamamış bir yerdir. Büyükçekmece ve Çatalca bize göre çok eski yerleşimler. Beylikdüzü’nde sosyolojik temel, okuyan, araştıran, soran, sorgulayan bir yapı. Dolayısıyla hareket dikey anlamda yaşanıyor.

    “Borca Batık Bir Belediye…”

    Ak Parti’nin Beylikdüzü’ne çok şey katacağını vurgulayan Damat; “Beylikdüzü Belediyesi borca batık bir belediyedir. Buna rağmen sabah akşam konserler veriliyor. Ak Parti’nin Beylikdüzü’nü almasıyla tüm bu sıkıntılar düzelecektir. Beylikdüzü insanını tahlil ettim ve şöyle bir değerlendirmeye vardım: İnsanlar çevreye, canlıya, doğaya ve siyasete duyarlı. Herkes çalışanı da görüyor çalışmayanı da. Ak Parti, Türkiye’de hükmetmenin vermiş olduğu tecrübeyi Beylikdüzü halkına sunacak ve Beylikdüzü halkı da 2019’da bu adıma olumlu bir cevap verecektir” dedi.

    Cumhurbaşkanımızın Verdiği Karara Saygı Duyarız”

    Cumhurbaşkanının birçok programda yanında yer alan Damat, İlçe Başkanlığı görevine devam edip etmeyeceği konusunda ise şunları söyledi; “Mevcutta İlçe Başkanıyız. Bu görev bize emanet verilmiştir ve emanete sonuna kadar sarılmak zorundayız. Bu hususta genel başkanımızın verdiği karara sonuna kadar saygı duyacağız.”

    “Devlet Bahçeli’nin Duruşu Çok Değerli”

    MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ülkeye olan büyük katkısını dile getiren Av.İsmail Damat; ” 2019 yeni ittifakları beraberinde getirecektir.  Sayın Bahçeli’nin duruşunu çok değerli buluyorum ve bu ittifakın 2019’a kadar taşınması gerektiğini, ve Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Çatalca ilçelerinde de oluşan ittifakları da etkileyeceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

    Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat’ın yaptığı bu anlamlı ziyaret için memnuniyetini dile getiren TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün; “İsmail Damat’a bu anlamlı ziyareti ve düşüncesi için teşekkür ediyorum. Damat’ı Genel merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Bu vesileyle ben de bir kez daha herkesin geçmiş Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir