• BELEDİYEDEN MAAŞ AÇIKLAMASI

    Avcılar Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediyelere yapılan ödenek kesintileri ve sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından kamuoyu bilgilendirmesi yayınladı.

  • Avcılar Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan kamuoyu bilgilendirme duyurusuna göre;

    “Tüm çalışanlarımıza; Avcılarımıza verdiğimiz hizmete katkılarından dolayı ve Demokratik haklarını kullanarak ilçe belediyelerine yaşatılan ekonomik sorunları kamuoyu ile paylaştıkları için teşekkür ederiz.

    İktidar partisine mensup belediyeler de aynı sorunu yaşamaktadır, ancak bizim çalışanlarımız bunu özgürce ifade edebilmektedir.

    Genel Bütçeden ilçe belediyelerine İller Bankası üzerinden gönderilen ve zaten az olan ödenekten vergi, SGK ve Büyükşehir tahakkuklarının peşinen kesilmesi, personel giderlerini sağlamaya çalışmakta olan tüm belediyelerle birlikte belediyemizi de olumsuz etkilemiştir.

    Gelirlerini iki katına çıkarmayı başarmış olan belediyemizin önceliği çalışanımızın memnuniyetidir. Kadrolu işçilerimizin maaş aksaması yoktur. İkramiyelerinde kısa bir gecikme olmuştur ve taşeron firmaların bir buçuk aylık hak ediş gecikmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde telafi edilecektir.”

    1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir