• BEYAZ PERDEYE İLGİ BÜYÜK

    Her gün farklı seanslarla sinema ve tiyatroseverleri ağırlayan Beylikdüzü Belediye Sinema ve Tiyatrosu, bu hafta da vatandaşları bir çocuk, bir yetişkin sineması ve iki çocuk tiyatrosuyla buluşturuyor

  • Yoğun ilgi gören ve ücretsiz olan gösterimlerde konuklara, gazoz ve patlamış mısır ikram ediliyor.

    Beylikdüzü’nde vatandaşlar her Cuma yeni sinema filmleriyle buluşuyor. Beylikdüzü Belediye Sinema  ve Tiyatrosu, bu hafta da bir çocuk, bir yetişkin sineması ve iki çocuk tiyatrosuyla sanatseverleri buluşturuyor. Kült filmleri, Yeşilçam’ın başyapıtlarını yetişkinler için, unutulmaz ve keyifli animasyon filmleri çocuklar için beyaz perdeye taşıyan Beylikdüzü Belediyesi ücretsiz olan gösterimlerde gazoz ve patlamış mısır ikram ediyor.

    Pamuk Prenses ve Köpek Diyarı 12-26 Nisan, Doğanın Çocukları Çiçek Bahçesinde Kampta isimli tiyatro oyunları 1-9 Nisan tarihlerinde çocuklar için sahnelenecek. 7-13 Nisan Minik Kuş ve Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları  sinemaları salonlarda konuklarını ağırlayacak. Sinema ve tiyatrodan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Beylicium AVM 3. katta bulunan gişeden biletlerini alabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir