• BEYGEM ÖĞRENCİLERE TANITILDI

    Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na katıldı.

  • 84 üniversitenin yanında fuara davet edilen ilk ve tek belediye birimi olma özelliği taşıyan BEYGEM, fuar boyunca öğrencilere hem BEYGEM’i tanıttı hem de sınav tercihleri hususunda bilgi verdi.

    “Eğitimde Fırsat Eşitliği” ilkesini hayata geçirerek Beylikdüzü’ndeki öğrencilere eğitim kılavuzluğu yapan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM),Türkiye’nin en prestijli eğitim fuarlarından İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na davet edilerek bir ilke imza attı. 84 üniversitenin yanında fuara davet edilen ilk ve tek belediye birimi olma başarısını gösteren BEYGEM, Beylikdüzü Belediyesi’ne, Türkiye’nin en kapsamlı eğitim fuarlarından biri olan İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na davet edilme gururunu yaşattı.

    Öğrencilere BEYGEM Tanıtıldı

    30-31 Mart’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve vakıf üniversiteleri, devlet üniversiteleri, uluslararası üniversiteler, yurt dışı eğitim danışmanlık firmaları, dil okulları, iş dünyasının önde gelen şirketlerinin katıldığı fuarda, Beylikdüzü Belediyesi’ni temsil eden BEYGEM, fuar alanındaki standında üniversite öğrencilerine, hem BEYGEM’i tanıttı hem de tercihler ve sıralamalar hakkında bilgi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir