ALTIN 2.245,310,09%
BITCOIN 2135360-2,44%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

BEYLİKDÜZÜ ATA’MIZI ANDI

BEYLİKDÜZÜ ATA’MIZI ANDI

ABONE OL
10 Kasım 2018 15:16
BEYLİKDÜZÜ ATA’MIZI ANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşam Vadisi Tören Alanı’nda başlayan Çelen Koyma Töreni’nin ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için Beylikdüzü Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Camii’nde ve Gürpınar Cemevi’nde dualar okundu ve yemek ikramında bulunuldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’nci yılı Beylikdüzü’nde düzenlenen törenle anıldı. İlk olarak Yaşam Vadisi Tören Alanı’nda başlayan anma etkinliklerinde Çelen Koyma Töreni düzenlendi. Çelenk Koyma Töreni’nde Ata’nın huzuruna sırasıyla Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi, siyasi partiler ve STK’lar çelenk koydu. Ardından Saat 09.05’i gösterdiğinde siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Anma etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için Beylikdüzü Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Camii’nde Mevlit okutuldu ve ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Ardından Gürpınar Cemevi’nde de Ata’nın ruhu için Kur’an-ı Kerim okutuldu ve yine sonrasında yapılan lokma ikramıyla anma etkinlikleri sona erdi. Anma etkinlikleri kapsamında toplamda, bin 250 kişilik yemek ikramında bulunuldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: