• BEYLİKDÜZÜ ÖRNEK OLUYOR

    Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Edirne Belediyesi yetkililerini ağırladı.

  • Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan yetkililer, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Müdür Ertuğrul Tunçel tarafından karşılandı. Görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

    Yaptığı farklı çalışmalarla iyi işlere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, Edirne Belediyesi’nden gelen yetkilileri ağırladı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezmek ve yapılan işlerle ilgili bilgi almak için ziyaret gerçekleştiren Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve tüm Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerine, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Müdür Ertuğrul Tunçel eşlik etti. Hizmetleri anlatan Tunçel, barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdirdi. Merkez, mimari ve uygulanan hizmetler açısından da incelendi.

    Gezi sonunda konuyla ilgili karşılıklı iş birliği yapılması kararlaştırıldı, ziyaretçiler uğurlandı. Tunçel, “Yapmış olduğumuz iyi çalışmaları birçok il ve ilçe belediyesi bizi ziyaret ederek görüyor ve konuyla ilgili bizden gerekli bilgileri alıyor. Bu kapsamda Edirne Belediyesi de yapmış olduğu nazik ziyaretle çalışmalarımızı yerinde inceledi.” diye konuştu.

    edirne-belediyesi-ziyareti-3

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir