• BEYLİKDÜZÜ SANAT VADİSİ

    Ramazan, Beylikdüzü’nde dolu dolu yaşanmaya devam ediyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Beylikdüzü’ndeki sanatseverlerle buluşan Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Erhan Bayladı Müzik Topluluğu ile Koliva Grubu’nun Konserleri hafta sonu renkli ve coşku dolu görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır, konserler sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulundu.

    Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler, her akşam yüzlerce vatandaşı Yaşam Vadisi’nde buluşturmaya devam ediyor. Aileleriyle birlikte iftar sonrası etkinlik alanına gelen vatandaşlar keyifli Ramazan akşamları yaşıyorlar. Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu Beylikdüzülüler ile buluşan Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Erhan Bayladı Müzik Topluluğu ve Koliva Grubu, Beylikdüzülüler’e unutulmaz bir gece yaşattılar. 

    Türk Sanat Müziği’nin En Güzel Eserlerini Seslendirdiler

    Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Cumartesi akşamı sahne alan Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Erhan Bayladı Müzik Topluluğu ‘Şarkılar Seni Söyler Dillerde Nağme Adın, Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri’ gibi sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini başarıyla icra ederek izleyicilerden büyük alkış aldı. Yağan yağmura ragmen etkinlik alanını terk etmeyen sanatseverler, gecenin finalinde seslendirilen İzmir Marşı’na da hep birlikte eşlik etti.

    Vadide ‘Koliva’ Rüzgarı Esti

    Beylikdüzü Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Pazar akşamı Yaşam Vadisi’nde hayranları ile buluşan Karadeniz müziğinin başarılı temsilcilerinden ‘Koliva’ grubu ise seslendirdiği türkülerle izleyicilerden büyük alkış aldı. Koliva’nın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere Beylikdüzülüler, horon oynayarak eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir