• BEYLİKDÜZÜ BAYRAMA HAZIR

    Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 3. bölge belediyelerinin veteriner hekimleri ve ilgili müdürlerini Beylikdüzü’nde ağırladı.

  • Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 3. bölge belediyelerinin veteriner hekimlerini, veteriner İşleri müdürlerini ve konuyla ilgili diğer müdürleri ağırladı. Aynı zamanda bir tanışma toplantısı şeklinde seyreden görüşme, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşti. Buluşmada Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, müdürlük olarak yapılan çalışmalardan, deneyimlerinden ve gelecek planlamalarından söz etti.

    Kurban Satış Alanında Çalışmalar Daha Sıkı Şekilde Yürütülecek

    “Sınırlarımız, sıkıntılarımız bir. Bu buluşmada birbirimizi tanıyalım ve değerlendirelim” diyerek konuklarına hitap eden Tunçel, “Kurban Bayramı’nda satış alanlarının nasıl olacağını, komşu belediyelerin bu duruma bakış açısının ve yaşadıkları olaylardan edindikleri tecrübelerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Beylikdüzü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte paralel olarak çalışılacağının, kurban satış alanına girecek hayvanların kontrollerinin daha sıkı şekilde yapılacağı bilgisi verildi. Görüşmede Beylikdüzü Belediyesi’nin yenilenen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden ve yapılan çalışmalardan da söz edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir