• BEYLİKDÜZÜ’NDEN ARDAHAN’A YARDIM ELİ

    Birlik ve beraberliği tüm Türkiye’ye yaymak için çeşitli illerde kardeş belediyeleri bulunan Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de yardım talebi üzerine Ardahan’a gitti. Çardaklı ilçesi Göle İlk ve Ortaokulu’nun ihtiyaçlarını gideren belediye ekipleri bölgedeki öğrencilerle de keyifli vakit geçirdi. 

  • Kardeşlik elini her yere uzatmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, son olarak Ardahan’ın Çardaklı ilçesinde bulunan Göle İlk ve Ortaokulu’na dokundu. Geleceğin teminatı gençlerin iyi bir ortamda eğitim alması için ilçedeki okulların da her yıl bakım, onarım ve tamiratını yapan belediye ekipleri, bu sefer de Ardahan’daki çocuklar için çalıştı. Çardaklı Derneği’nin belediyeye ulaşarak talebini iletmesinin üzerine yetkililer harekete geçti. Okulun birçok ihtiyacının giderildiği çalışmalarda katkı sağlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları ve Meclis Üyesi Müslüm Akülker hazır bulundu.

    A‘dan Z’ye Her Yenilik Çocuklar İçin  

    Titizlikle yürütülen bakım ve onarım çalışmalarında 20 sınıf kapısı boyandı, renkli çalışmalarla giydirme yapıldı. Okul merdivenleri tadilat yapılarak korkuluk takıldı. Bahçeye bir açık bir de kapalı çardak yapıldı, bahçede bulunan Atatürk büstünün üzerine mermer döşenerek, yazılar yazıldı, ayrıca demir sürgülü kapı takıldı. İdare biriminin yerleri parkeyle kaplandı, sınıflardaki sıraların tadilatı ve boyası yapıldı, öğretmenler odasına iki adet koltuk yerleştirildi. Binada bulunan tuvalet ve lavabolar tadilatla yenilendi. 200 öğrenciye çanta ve okul seti hediye edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir