• BEYLİKDÜZÜ’NE ‘HOŞ GELDİN’ ZİYARETİ

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, ilçeye yeni taşınan vatandaşları “İlçemize Hoş Geldiniz” projesi kapsamında ziyaret ediyor.

  • İlçeye adapte olma konusunda ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek adına yapılan bu ziyaretlerde, belediyenin yaptığı hizmetler, vatandaşın yararlanabileceği çalışmalar ve ilçe detaylıca tanıtılıyor. 

    İlçede yaşayan vatandaşlarla her zaman yakın temasta olan Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, bu kez ilçeye yeni taşınan vatandaşları tek tek ziyaret ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan “İlçemize Hoş Geldiniz” projesiyle yeni komşuların kapısı çalınıyor. Belediye meclis üyeleri ve müdürlük yetkililerinin ziyarette bulunduğu evlerde, kişilerin ihtiyaçları varsa talepleri doğrultusunda yardım ediliyor. Belediyenin yaptığı hizmetler, vatandaşın yararlanabileceği çalışmalar ve ilçe detaylıca tanıtılıyor.

    “Kente Aidiyet Duygusunu Güçlendirmek Adına Ziyaretler Yapıyoruz”

    Ziyaretlerin vatandaşlara da moral olduğunu, kent kültürünün paylaşılarak komşuluk ilişkilerinin gelişmesine vesile olmak istediklerini dile getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Yerel halkla dayanışma kültürünün geliştirilmesi ve belediye bünyesinde verilen hizmetlerin bilinirliğini arttırmak amaçlı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Akbaba, ilçede yaşayanlar arasında güçlü bağların oluşturulması için proje kapsamında kente aidiyet duygusunun güçlendirilmesine vurgu yapmak istediklerini belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir