• BEYLİKDÜZÜ’NÜN 1000. BEBEĞİYLE PASTA KESTİ

    Yeni doğan bebekleri hediyelerle karşılayan Beylikdüzü Belediyesi, ziyaretlerin başladığı tarihten bugüne doğan 1000. bebeğe pasta kesti.

  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldığı ziyarette aileyi tebrik ederek, minik Bilal Çağan Sezer’e sağlıklı bir ömür diledi.

    Geleceğin umut ışığı olan, yeni doğan bebekler, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sürprizlerle karşılanıyor. 2016 yılının 2 Şubat tarihinde başlayan “Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerinin sonunda doğan 1000. bebeğin doğumu pastayla kutlandı. Yeni doğan bebek seti hediye edilen ziyarette aileye ve minik bebek Bilal Çağan Sezer’e hayırlı, sağlıklı bir ömür dilendi.

    “Bizim Derdimiz Aile Olmayı Başarabilmek”

    Ziyarete, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Belediye Meclis Üyesi Nejla Kotil, Sağlık İşleri Müdürü Ali Onur Baştuğ ve Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Böyle güzel mutlulukları paylaşmak çok hoşumuza gidiyor. Bizim derdimiz aile olmayı başarabilmek. Hediyelerimizle geldik ama bizim çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel hediye güzel bir çevre olacak.” dedi.

    bebek-ziyareti-1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir