• BEYLİKDÜZÜ’NÜN MASAL ATÖLYESİ

    Masal anlatımının en güzel şekli Beylikdüzü Belediyesi Yarıyıl Etkinlikleri kapsamında Serhat Behramoğlu Masal Atölyesi’nde gerçekleşiyor. Japon Kağıt Tiyatrosu “Kamishibai” ile anlatılan masallar çocukları etkisi altına alıyor. Müzik eşliğinde anlatılan ve çocukların büyük ilgiyle dinlediği masallar, tatil boyunca devam edecek. 

  • Beylikdüzü’nün çocukları yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor. Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün her gün onlarca etkinlikle buluşturduğu çocuklar, tatillerine keyif katıyor. Yaratıcı atölye çalışmaları, sinema ve tiyatro gösterimlerinin yanı sıra Japon Kağıt Tiyatrosu “Kamishibai” ye de çocukların ilgisi büyük. Serhat Behramoğlu Masal Atölyesi’ndeki “Kamishibai”yle anlatılan keyifli masalları pedogojik açıdan da uygun olan müzikler eşliğinde çocuklar izliyor.

    Masalların kurgusal dünyasına izleyiciyi dahil eden bu teknikle minikler, dinledikleri masalları görselleriyle izleme şansı elde ediyor. Bu sayede çocukların yaratıcı ve eğitici çalışmalar içerisinde bulunmasına katkı sağlanıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir