ALTIN 2.245,410,10%
BITCOIN 2131419-2,61%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Binali Yıldırım müjdeyi verdi… Cezalar kaldırılacak

Binali Yıldırım müjdeyi verdi… Cezalar kaldırılacak

ABONE OL
10 Mayıs 2019 19:22
Binali Yıldırım müjdeyi verdi… Cezalar kaldırılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım 23 Haziran İstanbul seçimleri ve 15 Temmuz Şehitker Köprüsü’nden kaçak geçiş yapan araçlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, geçiş ihlalleri için kesilen cezaların düzeltileceğini söyledi.

Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları:

“ORTAK PROGRAMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

“Malum cumhur ittifakına devam ediyoruz. Sayın Bahçeli İstanbul’da kampanyasını, faaliyetlerini sürdürecek biz de aynı şekilde bazı ortak programları gerçekleştireceğiz.

“İBB İLE KONUŞTUK, DÜZELTİYORLAR”

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yasak geçişlerle ilgili hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Ondan sonraki uygulamalarda da yine bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye başlamış. Birinci sınıf araçlar; Doblo ve benzeri hariç diye UKOME kararı olduğu için ceza yazılmaya başlanmış… Bu kararı da İBB ile konuştukdüzeltiyorlar, inşallah bundan böyle birinci sınıfa giren taksi, doblo benzer araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak. İBB, Pazartesi toplantısında yine İstanbul’u ilgilendiren AK Parti grubunun önerileri var, onları görüşecek.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: