• BİR ÇOCUK SEVİNDİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ?

    Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Capacity AVM’ye konan “Dilek Ağacı”na yeni yıl öncesi dileklerine kavuşmak isteyen  ihtiyaç sahibi Bakırköylü çocuklar dileklerini asmaya başladı.

  • Çocukların yeni yıl öncesi gerçekleşmesini istedikleri dilekleri arasında;  bisiklet, oyuncak ev, uzaktan kumandalı akülü araba, mont, bot, spor ayakkabısı, eşofman takımı,  top, paten, nevresim takımı, battaniye ve çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, geleneksel hale getirdikleri “Dilek Ağacı” ile yeni yıl öncesi; alicenap, cömert ve hayırsever Bakırköylülerin, İstanbulluların katkılarıyla çocukların dileklerini gerçekleştireceklerini ifade etti.

    Başkan Kerimoğlu, 26 Aralık 2018-Çarşamba günü saat 11.00’da çocuklara hediyelerini sunacaklarını belirtti.

    Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yardımseverlere seslenerek,” Bütçenize uygun bir hediyeyi alarak belki de hayatınız boyunca görmeyeceğiniz bir çocuğumuzu sevindirmek, O’nu mutlu etmek  istemez misiniz?” çağrısında bulundu.

    Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan da “ Hayırseverler hediyelerini Capacity AVM’de bulunan Müdürlüğümüz personeline teslim edebilirler. Ayrıca  0 212 414 96 88 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alınabilir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir