• BİRLİK OLMA ZAMANI

    Esenyurt ’ta iş ve siyaset alanında tanınan iş adamı Mehmet Mısırcı tarafından düzenlenen Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleri ile kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuk oldu.

  • Açılış ve selamlama konuşması yapan Mehmet Mısırcı, Esenyurt’a hizmet ve yatırımları ile ilçenin çekim merkezi ve yaşanabilir bir kent olduğu için Başkan Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

    “Zalimlere karşı birlik olmalıyız”

    Programda söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kadıoğlu, “ Bizler bu topraklarda bir bütünüz ve Müslüman bir toplumuz. Geçmişten bugüne her zaman Müslümanların karşısında haçlılar vardı ve var olmaya devam ediyor. Bizde dünyanın dört bir yanında mazlumların her daim yanında olacağız. Eğer biz bir olduğumuz takdirde, bu zalimler sürekli bize tuzak kuracaktır. Ama biz Müslümanlar hiçbir zaman ayırım yapmadan, aramıza nifak sokmadan, hainlere karşı dik durmalıyız. Bu topraklar tüm kardeşlerimize yeter. Yeter ki zalimlere fırsat vermeyelim onlara kendimizi muhtaç etmeyelim. Kardeşçe birbirimizi sevelim, sayalım” dedi.

    Konuşması ardından Başkan Kadıoğlu katılımcıların sorularını yanıtladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir