• BRİÇ TURNUVASI BAŞLADI

    Bakırköy Belediyesi Milli Mücadele Lokalinde düzenlenen 2017 İstanbul Kış Açık Takımlar Briç Şampiyonası 200 sporcunun katılımıyla  başladı. 

  • Türkiye Briç Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan İstanbul Kış Açık Takımlar Şampiyonası Avrupa Yakası 2. Etap Karşılaşmaları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun misafir masasında oynadığı açılış karşılaşmasıyla başladı.

    Her yıl düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nın ön elemeleri olan karşılaşmaya İstanbul Avrupa Yakasından gelen 40 takımın katıldı. İki gün sürecek olan şampiyonada birinci olan takım Türkiye Turnuvasına katılacak.   Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan İstanbul Avrupa-2 Bölge Sorumlusu Yüksel Mercan,  Türkiye’de aktif 160 briç kulübünün bulunduğunu, amaçlarının Türkiye’de briç sporunu tanıtmak ve sevdirmek olduğunu dile getirerek Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile görüştüklerini büyük bir katılım ve organizasyonla Bakırköy’e özel bir turnuva düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

    Açılış karşılaşmasını gerçekleştiren Kerimoğlu, katılımcılara başarılar dileyerek: “Belediye olarak sporun her branşına pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Briç’te de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Bu sporun öğretilmesi ve tanıtılması için her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

    418b6358

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir