ALTIN 2.239,99-0,14%
BITCOIN 2026418-7,83%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BU FİLME TEK BAŞINIZA GİTMEYİN!

BU FİLME TEK BAŞINIZA GİTMEYİN!

ABONE OL
17 Mayıs 2018 13:14
BU FİLME TEK BAŞINIZA GİTMEYİN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk filmi “Lanetli Anahtar: Cinlerin Gazabı” ile dikkat çeken genç yönetmen Hasan Gökalp’in yazıp yönettiği korku türündeki yeni filmi “Kafir: Cuhenna Cin Kabilesi”; 25 Mayıs’ta gösterime giriyor.

Filmin afiş ve fragmanı tüyleri diken diken ederken; sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar da filme olan ilgi ve merakı gittikçe artıyor. Filmden kareler “Artistlik yapıp tek başınıza gelmeyin”, “Şimdi sen sevgilinle filmi izleyeceksin, sonra da artistlik yapıp korkmadım diyeceksin. Biz de yiyeceğiz, öyle mi?”,“Arkadaşlarınızın cesaretini bu filmde test edin.” şeklinde ilginç mesajlarla paylaşılıyor.

Başrollerini Selim Aygün ve Gamze Kırlı’nın paylaştığı filmde aşk yaşayan bir çifte yapılan büyü ve yaşadıkları musallat konu ediliyor. Büyücü, kâfir cinleri kullanarak Allah’ın bütün yasaklarını hiçe sayar, ısrarla bu eylemine devam eder ve küfre girecek her şeyi yapar. Ama bir gün kâfir cinleri yanlış kişiye yönlendirir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: