• BU FOTOĞRAF BÜYÜKÇEKMECE’DE TARİHİ FARKIN HABERCİSİ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı mitinge az sayıda vatandaşın katılması şaşkınlık yarattı. Miting alanını gören Büyükçekmece halkı ‘Hasan Akgün tarihi farka hazırlanıyor’ ifadesini kullandı.

  • Katıldığı her mitingde binlerce vatandaşa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece’de düzenlenen mitingde tam anlamıyla şok yaşadı. Dev Cumhuriyet Meydanı’na 600’e yakın vatandaşın katılması şaşkınlıkla karşılandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ardından Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olarak gönderilen Mevlüt Uysal’ın miting için harcadığı binlerce lirada boşa gitmiş oldu.

    Büyükçekmece’de adaylığı sıcak karşılanmayan Mevlüt Uysal ve partililer az katılım sebebini ise kötü hava şartlarına bağladı.

    METROBÜSÜ GETİRECEĞİZ

    Büyükçekmece’ye metrobüsün geleceğini belirten Erdoğan; ‘İnşallah metrobüsü Büyükçekmece’ye kadar getiriyoruz. Bu projeler için 2019 yazından itibaren çalışmaya başlıyoruz. Millet bahçeleri, millet kıraathanelerini inşallah Büyükçekmecemize getiriyoruz. Mimar Sinan Köprüsü ve çevresini yeniden düzenleyecek, böylece bu hazineyi İstanbul’un önemli turistik mekanlarından biri haline getireceğiz. Yeşil koridorlarla İstanbul’a 37 milyon 240 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıracağız. Büyükçekmece Bahçelievler Mahallesi de bu projemizi uygulayacağımız yerler arasında. Büyükçekmece’de 12,5 kilometre uzunluğa sahip bir yeşil koridor olacak. Belediyecilikte Büyükçekmece’nin 25 yıllık hizmet açığını kapatacak, ilçemizi hak ettiği konuma taşıyacak 25 dev projeyi önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz.” İfade etti

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir