• BU MİLLETİN GENÇLERİNE GÜVENİN

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezinin organize ettiği Yeni Seçmen buluşmasında gençlerle bir araya geldi. 

  • Gençlerin programına Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sebur Soğanlı katıldı.

    Ülkemizin kaderini siz gelecek nesillerimiz değiştireceksiniz diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ 18 Yaşında çocuklara devlet yönetimi mi verilir diyorlar. 18 yaşında insanı evlendiriyorsunuz, askere alıyorsunuz, eline silah veriyorsunuz, seçme hakkı veriyorsunuz da meclise girince mi sorun oluyor. Mecliste çoluk çocuğun ne işi var deniyor. Bu milletin gençlerine güvenin. Peygamber övgüsüne mahzar olmuş Fatih Sultan Mehmet Han, İstanbul’u feth ettiğinde 21 yaşındaydı ve onun torunları 15’liler Çanakkale de düşmana karşı savaştı. 15 Temmuz’da yine aynı nesil hiç düşünmeden kendini tankların altına attı ve dünya tarihin de ilk defa silahlı bir darbeye karşı silahsız bir karşı darbe gerçekleştirdi. Akif diyor ya “ Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçekten işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek” Bizim gençlerimiz 600 sene önce de aynı ruhu taşıyordu 600 sene sonra da yine aynı ruhu taşımaya devam edecek” dedi.

     “Başka ülkemiz yok”

    Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu; “16 Nisan referandumu vatanımızın, milletimizin bağımsızlığı, istikrarı ve istikbali açısından çok önemli bir süreç. Sözde demokratik Avrupa Papa’nın çağrısıyla bir arada toplandı ve Müslümanları parça parça etmek için hain tuzaklar kuruyorlar. Gençler birlik olun, beraberlik içinde olun aranıza tefrika sokmayın ve gece gündüz bu ülke için okuyun, çalışın çünkü bizim başka ülkemiz yok, gidecek bir yerimiz yok” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir