• BU YOLLAR BİR HAFTA KAPALI

    İstanbul’da, 23’üncü Dünya Enerji Kongresi nedeniyle bazı yolların 6 Ekim'den itibaren 1 hafta boyunca trafiğe kapatılacağı belirtildi.

  • İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 9-13 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “23. Dünya Enerji Kongresi” etkinliği nedeniyle alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim 2016 günü saat 06.00’dan itibaren 13 ekim 2016 tarihine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

    Trafiğe Kapatılacak Yollar ve Alternatif Güzergahlar ise şöyle sıralandı:

    Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

    Gümüş Caddesi Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Halaskargazi Caddesine yönlendirilecek.

    Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecek.

    -Kadırgalar Caddesi Bayıldım Girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi kadar kapatılacak, Alternatif olarak; Akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi’ne yönlendirilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir