• BÜTÇE’NİN YÜZDE 60’I YATIRIMLARA

    Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binasında yapımı tamamlanan belediye meclis salonunda gerçekleşen ilk oturum dualar ve İstiklal Marşı ile başladı.

  • Büyükçekmece Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı ikinci toplantısında 2018 yılı bütçesi 377 Milyon TL olarak kabul edilirken, bütçenin yüzde 60’ı yatırımlara ayrılacak.

    Türk bayrağı hediye edildi

    Geçtiğimiz ay hizmete açılan Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binasında yapımı tamamlanan meclis salonu törenle hizmete açıldı. İlk kez Ekim ayı ikinci oturumun gerçekleştirildiği meclis salonu eski Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin tarafından okunan dua ile açıldı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni meclis binasının Büyükçekmece ilçesine hayırlı olması dileklerinde bulundu. Meclis gündemine geçilmeden önce 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında gerçekleşen ilk oturumda meclis kürsülerine serilen Türk bayrakları meclis üyelerine hediye edildi.

    Bütçenin yüzde 60’ı yatırımlara

    Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci oturumunda 2018 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Ak Parti grubu adına Mustafa Uçar ve CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış’ın bütçe üzerine görüşlerini açıklamalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonrasında Büyükçekmece Belediyesi’nin 2018 yılı bütçesi 377 milyon TL olarak oybirliğiyle kabul edildi. Bütçenin yüzde 60’lık bölümü yatırımlara ayrılacak. Bütçenin kabul edilmesinin ardından meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin İstanbul’da en dengeli bütçe oluşturan belediyeler arasında ilk sırada yer aldığını belirtti.

    4

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir