• Büyükçekmece Belediyesi hız kesmiyor

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, acil yol bakım onarım, altyapı ve üstyapı ekipleriyle birlikte Büyükçekmece’nin farklı noktalarında mesaisini hız kesmeden sürdürüyor.

  • Yoğun mesaisini ilçe genelinde sürdüren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekibinin gerçekleştirmekte olduğu tüm çalışmaları adım adım takip ediyor. Çalışmaların yapıldığı noktalarda denetimlerini sürdürürken, vatandaşlarla sohbet ederek onların yapılan hizmetlere ilişkin düşünce ve taleplerini de değerlendiriyor.

    Yaz mevsimiyle birlikte asfalt çalışmaları başladı

    Her yıl bir önceki yılın asfalt rekorunu geçen Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2018 yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor, hedef bir önceki yılın rekorunu geçerek daha fazla yol asfaltlamak. Bir yandan yol ve caddeler asfaltlanırken, bakım yapılması gereken yollarda da bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Ekipler son olarak; Kumburgaz Mahallesi Tulumbadere Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladı devam eden çalışma sonrasında işlek caddede ulaşım kolaylaşacak. Alkent 2000 Mahallesi’nde bulunan asfalt yolların bakım ve onarım çalışmalarına da devam eden ekipler ayrıca Celaliye Mahallesi’nde asfaltlama, Dizdariye Mahallesi, Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi, Atatürk Mahallesi ve Mimaroba Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde asfalt bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

    Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik farklı çalışmalar yapılıyor

    Vatandaşların Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masası’na bildirdiği talepler doğrultusunda çalışmalar yapan ekipler, Ulus Mahallesi Ceylan Sokak’ta taş imalatı, Güzelce Mahallesi Yaşar Sokak’ta bordür imalatı, Kordonboyu’nda yaya yolu genişletme çalışması, Ekinoba Mahallesi Çilem Sokak’ta yol ve kaldırım yapım çalışması, Pınartepe Mahallesi Mayıs Sokak’ta yol ve kaldırım yapım çalışması, Kumburgaz Mahallesi Aybüke Sokak’ta tretuvar çalışması, Kamiloba Mahallesi Ömür 1 Sokak’ta taş çalışması, 19 Mayıs Mahallesi 2. Bahçe Sokak’ta yol ve kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir