ALTIN 2.242,73-0,02%
BITCOIN 2102926-5,21%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Büyükçekmece Belediyesi’nden ücretsiz grup terapisi

Büyükçekmece Belediyesi’nden ücretsiz grup terapisi

ABONE OL
13 Kasım 2018 14:53
Büyükçekmece Belediyesi’nden ücretsiz grup terapisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kursiyerlere sanatın psikoloji üzerindeki etkisini anlatan Büyükçekmece Belediyesi psikologları, ilçede faaliyet gösteren tüm sanat merkezlerini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geliyor.

Psikologlar, her hafta farklı bir sanat merkezini ziyaret ederek sanat sayesinde hayal gücünün keşfedilmesi, pozitif düşünce becerilerinin sanata aktarılması ve sanatla birlikte zihnin daha aktif kullanılması gibi konular hakkında kursiyerlerle ücretsiz grup terapileri gerçekleştiriyor.

“Hem çocuklarınız hem de kendiniz için psikolojik destek alabilirsiniz”

Sosyal belediyecilik konusundaki çalışmalarıyla fark yaratan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediyemizde hizmet veren psikologlarımız ilçe genelinde çok sayıda aileye terapi hizmeti vermektedir. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan uzman psikologlarımızı belediye binamızda ziyaret ederek hem çocuklarınız, hem de kendiniz için ücretsiz psikolojik destek alabilirsiniz. Halk Akademisi’nde eğitim gören binlerce vatandaşımız var. Kursiyerlerimizin sanatın insan psikolojisine olan etkisi konusunda bilinçlenmelerini istedik. Amacımız büyük Büyükçekmece aileme her alanda destek olmaktır” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından grup terapisi alan kursiyerler, insanları bilinçlendirerek vatandaşları doğru aktivitelere yönlendirme konusunda yardımcı olduğu için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: