• BÜYÜKÇEKMECE EMITT’E HAZIR

    Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı'na bu yılda damga vurmayı hedefleyen Büyükçekmece Belediyesi, 80 ülkenin katıldığı fuarda ilçenin turizm ve kültürel alanındaki projeleri ile fark yaratacak.

  • Bu yıl 22’incisi düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 25-28 Ocak tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

    “Büyükçekmece için çok önemli”

    Büyükçekmece Belediyesi, bu yılda EMITT fuarında kültür, sanat ve turizm alanındaki projeleri ile yer alacak. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi 2 nolu salonda yer alacak olan Büyükçekmece Belediyesi, uluslararası platformda ilçenin tanıtımı için fuar süresince çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

    EMITT Fuarı’nın Avrupa’nın ve dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer aldığını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bu yıl fuara, 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluş katılması, 60 binin üzerinde de ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor. Böylesine uluslararası geniş katılımlı bir fuarın Büyükçekmece sınırları içinde yapılıyor olması da ilçemizin tanıtımı adına çok önemli” dedi.

    “Turizm projelerimizi anlatacağız”

    Başkan Akgün, Büyükçekmece’nin kültür, sanat ve turizm kenti olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

    22. EMITT Turizm Fuarı’na katılacak yerli ve yabancı yatırımcılara, turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarına Büyükçekmecemizi ve turizm alanındaki önemli projelerimizi anlatacağız.  Ayrıca Türkiye’nin dört bir bölgesinden fuara katılacak olan belediyelerin başkan ve yetkilileri ile bir araya gelerek, Türkiye’de yerel yönetimlerin yapmakta olduğu çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunma imkanımız olacak. Ayrıca fuar süresince yerli ve yabancı katılımcılara çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek turizm alanındaki gelişmeleri değerlendireceğiz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir