ALTIN 2.244,490,06%
BITCOIN 2103913-5,06%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKÇEKMECE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

BÜYÜKÇEKMECE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

ABONE OL
14 Kasım 2018 12:15
BÜYÜKÇEKMECE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye ekipleri Büyükçekmece’de gerçekleşecek yağışlar sonrasında meydana gelebilecek su baskınlarına karşı önlem aldı.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, su kanalları ve ızgaraların temizliğini yaparak tüm altyapı çalışmalarının bakımlarını gerçekleştiriyor.

24 saat teyakkuzda olan Acil Yol Bakım ve Onarım ekibi ise yol ve kaldırımlarda oluşabilecek sorunların ortadan kaldırılabilmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe genelinde altyapı çalışmaları devam ediyor

Kuvvetli sağanak yağışların neden olabileceği altyapı sorunlarına karşı önlemini aylar öncesinden alan Büyükçekmece Belediyesi, İBB ve İSKİ’yle birlikte ilçenin farklı noktalarında altyapı çalışmaları yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Acil Yol Bakım ve Onarım ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Başkan Akgün, denetim yaptığı bölgelerdeki vatandaşların istek ve önerileriyle de yakından ilgileniyor.

Büyükçekmece’de yaşanan tüm sorunlar için kalıcı çözümler üreten Akgün ve ekibi kış aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi.

Büyükçekmece için aylar öncesinden çalışmalarımıza başladık”

Büyükçekmecelilerin kış mevsimini sorunsuz bir şekilde geçirebilmesi için aylar öncesinden tedbir almaya başladıklarını belirten Başkan Akgün;Her yıl zorlu kış ayları öncesinde ekibimle birlikte önlemler alıyoruz. Aşırı yağmur ve kar yağışları nedeniyle yaşanabilecek sorunların önüne geçebilmek için altyapı, bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Ekibim ve ben Büyükçekmeceli vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat teyakkuzdayızşeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: