• BÜYÜKÇEKMECE ÖRNEK BELEDİYE

    Yerel Demokrasi Çalıştayı’nda konuşan Büyükçekmece Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Abdülhamit Pehlivan,  Başkan Dr. Hasan Akgün’ün dış ilişkiler ve kardeş şehir projelerine büyük önem verdiğini belirterek; “Büyükçekmece Belediyesi olarak dış ilişkilerde yürüttüğümüz çalışmalar örnek çalışmalardır” diye konuştu. 

  • Türkiye’deki Belediyelerin Dış İlişkiler Müdürlüklerinin düzenlenen “Yerel Diplomasi Çalıştayı” Antalya’da gerçekleştirildi.

    Çalıştaya katılım yoğundu

    Çalıştay, “Gönül Coğrafyamız ve Kardeş Kentler”, “Belediyelerimizin Yurtdışı İlişkileri”, “Yerel Diplomasi ve Paydaşları”, “Yerel Diplomaside Dış İlişkiler Birimlerinin Rolü”, “Yerel Diplomaside Dış İlişkiler Birimlerinin Rolü” oturumları ve çalışma gruplarının toplanması ile gerçekleştirildi. 

    “Başkan Akgün çok önemsiyor”         

    “Yerel Diplomaside Dış İlişkiler Birimlerin Rolü” oturumunda konuşan Büyükçekmece Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Abdülhamit Pehlivan, Büyükçekmece Belediyesi’nin Yerel Diplomasi çalışmaları kapsamında yürütmüş olduğu faaliyetlerle ilgili olarak bir sunum gerçekleştirdi. Pehlivan, sunumunda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yurtdışı ilişkilerine ve kardeş şehir projelerine büyük önem verdiğini belirtti. Büyükçekmece Belediyesi’nin yerel yönetimler için örnek teşkil edecek çalışmaları bulunduğunu kaydeden Hamit Pehlivan’ın sunumu katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir