• BÜYÜKÇEKMECE SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

    Büyükçekmece Belediyesi’nin geleceğin sporcularını yetiştirmek ve öğrencilerin yaz tatillerini sporla iç içe geçirmelerini sağlamak için her yıl yaz mevsiminde ücretsiz olarak açtığı yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

  • Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları’nda bu yıl futbol, basketbol, voleybol, tenis, atletizm, satranç, bisiklet, güreş, okçuluk, kaleci eğitimi ve spora başlangıç branşlarında eğitim verilecek.

    Kayıtlar 6 Haziran’da sona erecek

    23 Mayıs tarihinde başlayan yaz spor okulu kayıtları 9 Haziran gününe kadar devam edecek. Spora başlangıç için 5-6 yaş diğer spor branşları içinde 7 – 14 yaş aralığındaki öğrenciler kayıt yaptırabilecek.

    Çocuklarını Yaz spor okuluna kayıt ettirmek isteyen öğrenci velileri, Atatürk Spor Kompleksi, Atatürk Kültür Merkezi, Büyükçekmece Belediyesi sanat evleri ve muhtarlıklardan kayıt formu temin edebilir. Kayıt içinse hafta içi 08:30 – 18:00 saatleri arasında, hafta sonu ise 12:00 – 15:00 saatleri arasında Atatürk Spor Kompleksine formların teslim edilmesi gerekiyor.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir