• BÜYÜKÇEKMECE YAZA HAZIR

    İstanbul’un en çok rağbet gören sahillerinden olan Büyükçekmece Kordonboyu’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece sahillerinin bu yaz mevsiminde de çok daha renkli ve canlı olacağını söyledi.

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz mevsimi hazırlıkları ilçenin her bölgesinde aralıksız olarak devam ediyor.

    Başkan Akgün’den esnafa uyarı

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz mevsimi öncesinde Büyükçekmece sahil şeridinde denetim gerçekleştirdi. Büyükçekmece sahilinde görüntü kirliliği yaratan, halk sağlığını tehdit eden, vatandaşların rahat bir şekilde gezmesine engel olan işyerleri ve seyyar esnafı uyaran Başkan Akgün, kurallara uyulmaması halinde cezai işlem uygulanacağı uyarısı yaptı.

    Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz mevsimi öncesinde her bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü de belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kordonboyu, Mimarsinan Sahil Yolu, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce sahillerinin yaz mevsimine hazırlanması için çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü kaydederek; “İstanbul´un en çok rağbet gören sahilleri olan Büyükçekmece sahillerinin ilçe halkımıza ve ilçemize gelen konuklarımıza en sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet verebilmesi için tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız” ifadesini kullandı.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir