• BÜYÜKÇEKMECE’DE İFTARDA BULUŞTULAR

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile birlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftara katıldı.

  • Büyükçekmece Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen iftara katılan vatandaşlara hitap eden Başkan Kadir Topbaş, dünyanın 21. yüzyılda kan ve gözyaşından kurtulamadığını belirterek, Ramazan ayının ve yaklaşan bayramın İslam alemine ve dünyaya barış ile huzur getirmesini diledi.

    Ramazan ayında kurulan iftar sofralarının herkese açık gönül sofraları olduğunu ifade eden Kadir Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden aktif siyasete girmesiyle Türkiye’nin yükselişine devam edecek. Biz de aynı vizyonla İstanbul’da 13 yılda 98 milyar lira yatırım yaptık. AK Parti Teşkilatının yatırım ve hizmetlerde kendilerine çok yardımcı oldu. Bizler bu davada birer damla olsak dahi, güç birliğimiz okyanusları oluşturdu. Sizler, bize, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza baktığınızda ‘Ben ordayım, o benim’ demelininiz.”

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da iftara katılanlar ile İstanbulluların Ramazan ayını ve yaklaşan bayramını tebrik etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Kadir Topbaş döneminde şehrin her ilçesine ve her mahallesine kadar büyük çapta hizmet götürdüğünü belirten Ataş, Başkan Topbaş’a teşekkür etti.

    Mustafa Ataş, “Bütün teşkilat mensuplarımız olarak, Allah’ın emrettiği şekilde kul olmaya, hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, herkese eşit şekilde yaklaşmaya ve herkese en doğru şekilde davranmaya mecburuz. Allah insanları sadece kendisi yargılama hakkına sahiptir. Biz insanları inancından, giyiminden kuşamından ve siyasi görüşünden dolayı yargılama hakkına sahip değiliz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir