ALTIN 2.246,340,14%
BITCOIN 2117437-4,15%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKÇEKMECE’DE KAHVEHANELERDE AKILLI TELEFON EĞİTİMİ

BÜYÜKÇEKMECE’DE KAHVEHANELERDE AKILLI TELEFON EĞİTİMİ

ABONE OL
19 Kasım 2018 10:58
BÜYÜKÇEKMECE’DE KAHVEHANELERDE AKILLI TELEFON EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kez de Celaliye ve Kumburgaz’daki kahvehane ve kafeleri gezerek özellikle yaşı ilerlemiş vatandaşlara teknoloji kullanımı öğreten Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri, hem vatandaşların merak ettiklerini yanıtlıyor hem de akıllı telefon kullanımıyla ilgili yeni bilgiler öğretiyor.

Halk akademisi eğitmenleri tüm ilçeyi gezerek vatandaşlara akıllı telefonlardan e-devlet uygulaması, hastane randevusu almayı, bankacılık işlemleri yapmayı ve whatsapp uygulaması kullanmayı öğreterek sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalar ortaya çıkartmaya devam ediyor.

“Teknolojinin gerisinde kalamayız”

Vatandaşların mutlaka hastane randevusu, e-devlet kullanımı gibi önemli uygulamalara hakim olmaları gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Birkaç ay önce başlattığımız vatandaşlara akıllı telefon öğretme hizmetimize tüm ilçe genelinde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine ekiplerimiz, Celaliye ve Kumburgaz’da akıllı telefon kullanım eğitimini sürdürdü. Çağımız teknoloji çağı. Yeni teknolojileri ve uygulamaları yakından takip etmeliyiz.” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: