• BÜYÜKÇEKMECE’DE KESİNTİSİZ HİZMET

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 mahallenin tamamına yayılan çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

  •  Büyükçekmeceli vatandaşların çözüm masasına ilettikleri istekler doğrultusunda hareket eden ekipler dört mevsim yoğun mesaisini sürdürüyor.

    Okullara yatırım tüm hızıyla devam ediyor

    Yaz aylarında okulların tatil olmasını fırsat bilerek okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında da okulların ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Öğrenci, veli ve okul yönetiminin istek ve ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gece gündüz çalışan ekipler bu ay, Celaliye Mahallesi Mübeccel Hayrettin Gazioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sıra ve oyun çizgilerinin yapımı, Güzelce Mahallesi Cevdet Zebure Kotan İlkokulu’nda taş tamiratı,  Ekinoba Mahallesi Mermurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu’nun bulunduğu Armağan Sokak’ta yol çalışması, Çakmaklı Mahallesi Çakmaklı İlkokulu’nda 2 adet bayrak direği ve çevre aydınlatması çalışmalarını gerçekleştiriyor.

    Ekip 24 saat hizmete koşuyor

    Fen İşleri Müdürlüğü Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri 24 saat süren çalışma nöbetleri sırasında aciliyet gerektiren ve sorun oluşturabilecek aksaklıkların giderilebilmesi için mesai harcıyor. Ekip, asfalt yama, kaldırım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükçekmece genelinde vatandaşlarla iletişime geçen çözüm masası ekipleriyle tüm sorun ve acilen yapılması gereken çalışmaların tamamını Acil Yol Bakım ve Onarım ekibine bildiriyor. Harekete geçen ekip anında müdahalede bulunuyor.

    Yapılan bazı çalışmalar şu şekilde:

    Büyükçekmecenin 24 mahallesinde sürdürülen hizmet seferberliğinde gerçekleştirilen çalışmalardan bazıları şu şekilde; Pınartepe Mahallesi Belediye 1 Caddesi’nde yol açım çalışması devam ediyor, Pınartepe Mahallesi Divan Sokak’ta kaldırım yapım işi devam ediyor, Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi’nde Kaldırım işi devam ediyor, Fatih Mahallesi Karadağ Sokak’ta taş imalatı çalışması devam ediyor, 19 Mayıs Mahallesi Okul 1 Sokak’ta yeni yol yapım çalışması devam ediyor, 19 Mayıs Mahallesi 57.Alay Şehitleri Sokak’ta yeni yol yapım çalışması devam ediyor, Karaağaç Mahallesi Atılgan Sokak’ta malzeme serim işi devam ediyor, Hürriyet Mahallesi Bülbül Sokak’ta yol açım çalışması devam ediyor, Yenimahalle Mahallesi Manolya 3 Sokak’ta taş imalatı çalışması devam ediyor. Celaliye Mahallesi Saka 1 Sokak’ta taş imalatı çalışması devam ediyor.

    Başkan Akgün: Çağdaş belediyeciliğin gereği

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çok daha modern ve mutlu bir kent için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek; ’’Şehrimiz genelinde denetlemeleri hem Fen İşleri Müdürlüğü ekibim, hem de bizzat kendim sürdürüyorum. Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masası 24 saat vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerine açık. Çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olarak bize düşen görevi yerine getirmek için aralıksız olarak çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun mesaisi sayesinde tüm sorun ve isteklere karşılık vermek için çalışıyor. Hedefimiz çok daha güzel bir Büyükçekmece” ifadesini kullandı.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir