• BÜYÜKÇEKMECE’DE MANUŞ BABA RÜZGARI

    Son dönemlerin popüler sanatçılarından Manuş Baba Büyükçekmece’de muhteşem  konsere imza attı.

  • İstanbul’un dört bir yanından saatler öncesinde Büyükçekmece’ye akın eden binlerce Manuş Baba hayranı, unutulmaz bir gece yaşadı.

    Yaklaşık 15 bin kişi dinledi

    Büyük bir hayran kitlesiyle Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda sahne alan Manuş Baba, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Kemal Sunal Amfi Tiyatro ve Kültürparkı’n tıklım tıklım dolduğu konseri yaklaşık 15 bin kişi dinledi.  Nazım Hikmet, Ahmet Arif, Cemal Süreyya gibi şairlerin dizelerinden oluşan besteleri de seslendiren Manuş Baba, sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

    “Enteresan bir adam, enteresan bir ses”

    Konser sonrasında sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarında Büyükçekmece ailemize özellikle gençliğimize sanatçıları sorduk. Manuş Baba dediniz. Ben hiç dinlemedim. Ondan sonra araştırayım dedim. Baktım enteresan bir adam. Seste enteresan. Arabada açtım ve dedim ki gençliğin sesine kulak vermek lazım. Bizde gençliğin sesine kulak verdik. İlk defa bu akşam sizi sahnede izliyorum. Kendinize ait bir tarz, güzel bir ses, inşallah çok daha güzel yerde olacaksınız” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir