• BÜYÜKÇEKMECE’YE 2 PARK DAHA

    Büyükçekmece Belediyesi, Ekinoba Mahallesi ve Ulus Mahallesi’ne 2 yeni park daha yaptı.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki yeşil alan ve park sayısının daha da arttırılacağını belirtti.

    Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ekinoba Mahallesi, Akminare Sokak’a içinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve oturma gruplarının yer aldığı bir park yaptı.

    Park Bahçeler Müdürlüğü bir diğer parkı da Tepecik Ulus Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal 1. Caddesi üzerindeki bir alana yaptı. Parkta çocuk oyun grupları ve oturma grupları yapıldı. Ayrıca her iki parkta peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları da yapıldı.

    Park sayısı daha da arttırılacak

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri olduğunu belirterek; “Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakmak için ağaçlandırma ve park çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Ekinoba ve Ulus mahallelerine iki yeni park daha kazandırdı. Bölge halkımızın özellikle de çocuklarımızın bu parklarda zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir