• BÜYÜKÇEKMECE’YE AVRUPALI CADDE

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ve Avrupa standartlarına uygun olacak şekilde tamamlanan Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi yeni bir yüze kavuştu.

  • Baştan sona yenilenen caddede kaldırım genişletme, yenileme ve tretuvar çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sayesinde, nüfusun yoğun olduğu, birçok işletmeninde yer aldığı caddede yayaların güvenliği ve rahatlığı sağlandı. Aydınlatma çalışmalarının da yapıldığı cadde, araçlar ve yayalar için tamamen güvenli bir hale getirildi.

    Vatandaşların taleplerine karşılık veriliyor

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri 24 saat yapım, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çözüm masası aracılığıyla Büyükçekmece Belediyesi’ne ulaşan vatandaşların talepleri değerlendirildikten sonra ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece’nin 24 mahallesinin tümünde çalışmalar yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talepte bulunmak için yapılması gereken 444 0 340 ı aramak.

    Başkan Akgün: Ömürlük olarak hizmet verecek

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan yolların uzun yıllar hizmet verebilecek nitelikte olduğunu belirterek; “Ekiplerimizin Avrupa Caddesi’ndeki kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamlandı. Modern ve güçlü aydınlatmaların kullanıldığı ve kaldırımları genişletilerek baştan sona yenilenen cadde, ömürlük olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Yeni yapılan kaldırımları geniş tutarak vatandaşlarımızın caddeyi güven içinde ve gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri bir hale getirdik. Ekibimle birlikte, Büyükçekmece’yi daha da modern bir şehre dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir