• ÇALIK: DOKUNMADIK KALP KALMAYACAK

    Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “Kimseyi ötekileştirmeyen bir kampanya yürüteceğiz ”diyerek Beylikdüzü’nde dokunmadık kalp, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

  • CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, adaylığının açıklanmasından bu yana yoğun saha çalışmalarında vatandaşla bir araya geliyor. Beylikdüzü’nde yaşayan her kesimden insanla ev ziyaretlerinde, site toplantılarında, sahada bir araya gelen Çalık, sürekli sahada olacağını belirterek, “Bu kardeşiniz soğukta terleyecek” tabiriyle her seferinde Beylikdüzü için çok çalışacaklarını vurguluyor. Çalık, gerçekleştirdiği ev ve esnaf ziyaretleriyle Beylikdüzü vatandaşlarının istek ve önerilerini birinci ağızdan dinliyor.

    “Dilimiz kesinlikle kötüleşmeyecek”

    Kampanyanın özellikle dilini önemsediklerinin altını çizen Çalık, “ Ben hep sahada olacağım ve vatandaşlarımızla buluşacağım. Kampanyanın dilini, duygusunu ve sıcaklığını çok önemsiyorum. Biz bu duygu ve sıcaklıkla hareket edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden bir kampanya yürüteceğiz ve dilimiz kesinlikle kötüleşmeyecek. Emeklere saygı göstereceğiz. Beylikdüzü’nde 30 Mart 2014’te başlayan başarı rüzgarı vatandaşlarımızdan alacağımız destekle ikinci dönemimizde de artarak devam edecek” dedi.

    Her kesime kulak veren bir anlayış

    Sahada Beylikdüzü’nün her kesimine dokunma gayesiyle yola çıkan Mehmet Murat Çalık, haftaya tempolu bir giriş yaptı. Yakuplu ve Kavaklı Mahallelerinde yaptığı esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra cenaze ve taziyelere katılarak vatandaşların acılarına ortak oldu.Salı pazarında pazarcıların istek ve şikayetlerine kulak veren Çalık, seçimde görev alacak avukatlarla da bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Öte yandan derneklerle de dirsek temasında olmaya özen gösteren Başkan Çalık, Van Çaldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği ile bir araya geldiği kahvaltı programında dernek mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir