• ÇALIŞMALAR TAM GAZ

    Büyükçekmece Belediyesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne 64 ülkeden katılacak 1300 konuğu en iyi ve en konforlu şekilde ağırlayabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Dünyanın dört bir yanından festivalimize katılacak olan kültür ve sanat elçilerine ülkemizi en doğru, en güzel şekilde tanıtmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diye konuştu.

    Çalışmalar tamamlanma aşamasında

    Bu yıl 28 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başlarken, Büyükçekmece Belediyesi hazırlıklarını tamamlama aşamasına getirdi. Festivalin ana etkinliklerinin yapıldığı Kültürpark, Kervansaray, Kemal Sunal Amfi Tiyatro ve Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde hummalı bir çalışma yürüten Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, yabancı konuklarını en konforlu biçimde ağırlamak için son hazırlıklarını yapıyor.

    “Medeniyet tuvaletten başlar”

    Yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sürdürülen çalışmalar hakkında şu açıklamayı yaptı: “Artık sayılı günler kaldı. Festival başlıyor. 64 ülkeden festivalimize katılacak konuklarımızı ülkemize yakışır biçimde ağırlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz hiç bir detayı atlamadan titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Tuvaletlere varıncaya kadar her yerde yenileme çalışmaları yapılıyor. Medeniyet umuma mahsus yerlerde yani öncelikle tuvaletten başlar. Festival için Büyükçekmece’ye gelecek olan yabancı ülke gruplarının konforu için, sağlığı için ekibimle birlikte tüm umumi tuvaletleri tek tek gezdik. Eksiklikleri ve yapılması gerekenlerin tespitini yaptık. Bütün tuvaletlerinin 5 yıldızlı otel konforunda olması için talimat verdik.”

    04

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir