ALTIN 2.238,29-0,23%
BITCOIN 2055371-6,58%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CAMİLER RAMAZAN’DA PIRIL PIRIL

CAMİLER RAMAZAN’DA PIRIL PIRIL

ABONE OL
23 Mayıs 2018 13:21
CAMİLER RAMAZAN’DA PIRIL PIRIL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbadethanelerin temizliklerinin ve sterilizasyon işlemlerinin yapılmasını düzenli olarak sağlayan Avcılar Belediyesi, Camii çevrelerine Lavanta ve Gül Suları dökülerek Ramazan Ayı’nda güzel kokuların yayılmasını sağladı. İlçe de bulunan Camilerin bahçeleri ve avluları yıkanarak temiz haline getirildi. Ayrıca Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Camii içi temizliği kapsamında, kürsü ve halıları yıkadı. Ramazan Ayı boyunca bu hizmetlerim devam edeceği belirtiliyor.

Avcılarlı vatandaşların daha sağlıklı ve daha ferah bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için hizmetlerini sürdüren Avcılar Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda da hizmet veriyor. İftar Organizasyonu düzenlemek isteyen Dernek, STK gibi kurumlara masa ve sandalye desteği sağlıyor.

RAMAZAN’DA AVCILAR’A YILDIZ YAĞACAK

Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan davulculara da Avcılar Belediye Konservatuarında uzman eğitmenler tarafından ritim ve mani dersi verilmesi sağlanarak, kursu başarı ile bitirenlere sertifikaları ve Avcılar Belediyesi ibareli yelekleri verildi. Yaka kartı ve yeleği olmadan çalışan davulcuların da Zabıta ekiplerine haber verilmesi için çağrıda bulunuldu.

Avcılar Belediyesi, Marmara Caddesi’nde Ramazan konseptli stantlar kurulmasını sağlarken Avcılarlı vatandaşların Ramazan boyunca keyifli zaman geçirmeleri amaçlanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: