ALTIN 2.246,810,16%
BITCOIN 2146201-1,51%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇATALCA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

ÇATALCA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

ABONE OL
19 Mayıs 2018 13:39
ÇATALCA’DA 19 MAYIS COŞKUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da özgürlüğe, bağımsızlığa ilk adımı atarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı günün 99’uncu yıl dönümü, Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle başladı. Törene; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkan ve Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcilerinin yanı sıra Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ardından sona erdi.

CHP Çatalca İlçe Başkanlığı’nın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıtına çelenk sunması ve CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök’ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ardından Ziya Altınoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa geçildi.

Öğrenciler gösterilerini sundu

Ziya Altınoğlu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tören, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkan ve Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri yanı sıra okul idarecilerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan tören, Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı’nın, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan konuşmasıyla devam etti.

Çatalca Anadolu Lisesi öğrencilerinin Karadeniz Yöresi Halk Dansları gösterileri ile başlayan kutlamalarda; Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Spor Okulu’nun gösterileri, Çatalca Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sude Açıl tarafından “O Geliyor” isimli şiirin okunması, Çatalca Arif Nihat Asya MTAL Güreş Takımı’nın güreş gösterileri, Çatalca Anadolu Lisesi öğrencilerinin Step-Aerobik gösterileri ve Çakıl Ortaokulu öğrencilerinin Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Cem Göncü eşliğinde gerçekleştirdikleri trambolin gösterileri yer aldı.

Kutlamalar ilçede 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: