• ÇATALCA’DA BAYRAM TEMİZLİĞİ

    Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çağlayan Ege Belediye İş Hanı’nda temizlik çalışması yapıldı.

  • Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yıl içinde düzenli olarak yaptığı temizlik işlemlerini yaklaşan Ramazan Bayramı münasebeti ile hızlandırarak devam ediyor. Gündüz ve gece vardiyası şeklinde çöp toplama sistemi ile merkezde bir noktadan 4 kez, diğer mahallelerde haftada en az 2 kez çöp alımı ile ortalama günlük 80 ton, yaz aylarında sahil şeritleri ve mesire alanlarına yoğun ilgi gösterilmesi nedeniyle yaklaşık 135 ton çöp toplayan ekipler tüm cadde, sokak ve meydanlarda da Mekanik Süpürme Araçları ve süpürme, yıkama ile mıntıka temizliği yapıyor. Günlük çalışma programı dışında temizlik ihtiyacı olan yerlere anında müdahale eden “Temizlik Destek Ekibi”  ilçede 39 mahallenin tamamında çalışmalarını yürütüyor.

    Köşe bucak temizlik

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın halkın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürdürmesi için verdiği talimatlar doğrultusunda canla başla çalışan ekipler, ilçe halkı ve esnafından gelen çağrıları da dikkate alarak çalışmalarına yön veriyor. Ekipler bu kapsamda Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği Çağlayan Ege Belediye İş Hanı’nı da özel dezenfektanlarla köşe bucak temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir