• Çatalca’da Beslenme ve Diyetetik Merkezi açıldı

    Çatalca’da, sağlıklı yaşamın değişmez unsurları olan, doğru beslenme ve kilo yönetimi konusunda hizmet verecek “Beslenme ve Diyetetik Merkezi” açıldı.

  • Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, Diyetisyen Büşra Gündoğan tarafından hizmete sunulan Beslenme ve Diyetetik Merkezi’nin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

    Ferhatpaşa Mahallesi, Değirmen Sokak’ta faaliyete geçen ve Çatalca’nın ilk diyet merkezi olma özelliğini taşıyan açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, sağlıklı yaşamın önemine değinerek iş yeri sahibi Büşra Gündoğan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yardımcısı Güzel konuşmasında, “İlçemiz sürekli büyümeye devam ediyor. Sürekli büyürken meslek grupları da farklılaşıyor ve yenileniyor. Bugün de burada, Büşra kardeşimizin açmış olduğu işyerindeyiz. Çatalca için yeni bir meslek grubu. İnsanlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. İlçemizin sağlığına sunacağı katkılardan dolayı şimdiden ben kendisine teşekkür ediyor, işyerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

    Diyetisyen Büşra Gündoğan tarafından Çatalca’ya hizmet verecek olan merkezde; vücut analizi, sağlıklı zayıflama, beslenme sorunları, bireysel beslenme danışmanlığı gibi konularda vatandaşlara hizmet sunulacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir