• ÇATALCA’DA CADDELER YENİLENİYOR

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın önemle üzerinde durduğu halkın rahat ve huzur içerisinde yaşaması ve daha yaşanabilir bir Çatalca doğrultusundaki çalışmaları,  Fen İşleri Müdürlüğü’nün gece gündüz demeden yoğun bir tempoyla işlerini tamamlamasıyla hayat buluyor. Ekiplerin çalışmalarını tamamlanmasının ardından mahalleler, cadde ve sokaklar yepyeni yüzüyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.

  • Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan bakım onarım çalışmalarını yoğun program çerçevesinde devam ettirerek vatandaşların daha rahat kullanımına uygun hale getiriliyor.

    Aynı zamanda vatandaşların Belediye hizmetlerinden en üst seviyede yararlanması için yapılan çalışmalar tüm hızıyla tamamlanırken ekipler son olarak Aşıklar Sokağa cami ezanlarının duyulabilmesi için hoparlör bağladı. Çakıl Mahallesi’nde tehlike arz eden duvarı yıkan ekipler hafriyatını kaldırıldı. İlçedeki okulların her türlü ihtiyacında yanında olan Çatalca Belediyesi öğrencilerin can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak Çatalca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tehlike arz eden basket potasını kaldırdı. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Dağyenice Okulu’nda ise Atatürk Büstünü ve bayrak direğini boyadı.

    Yol bakım onarım çalışmaları hız kesmiyor

    Alt yapı çalışmaları ve kış aylarında olumsuz hava koşulları nedeniyle bozulan yollarda yol bakım onarım çalışmalarına da ara vermeden devam eden ekipler, Çatalca Yolu Caddesi’nde yol kenarlarına malzeme serimi gerçekleştirdi. Ay Işığı Sokak’ta asfalt yama çalışması yapan ekipler, Gökçeali Mahallesi Bahçe Sokak’ta da yol iyileştirme ve yol kenarı kanal çalışması yaptılar. Ovayenice Duru Sokak güzergâhında kadastral yol açımı yapan ekipler aynı zamanda yola malzeme serimi yaptılar. Sakarya Caddesi’nde parke taş yol bakım onarım çalışmaları tamamlanırken Subaşı Hakemler Sokak yolu malzeme serilerek iyileştirildi. Şenlik Sokak yoluna büz koyarak malzeme serimi yapılırken kapsamlı bir çalışma ile Tekke Sokak’ta parke taş yol bakım onarım çalışması Vezir Ferhatpaşa Caddesi’nde de asfalt yama çalışması ve Muratbey Mahallesi Muhtarlık Binası çatısını, Organize Sanayi Bölgesi’nde çatı üzerini membran ve şıngıl ile kapladı.

    Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği önemli

    Vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binalara geçit vermeyen ekipler, Çiftlikköy Mahallesi’nde bulunan Metruk Orman İşletme Lojman Binası’nı yıkarak hafriyatını kaldırırken, Yazlık Mahallesi Meydanı’nda bulunan tescilli metruk binanın etrafında da güvenlik önlemi aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir