• ÇATALCA’DA NOSTALJİK YOLCULUK

    Aşk dizelerinin ve notaların üstadı Selami Şahin, Çatalca’da sevenleriyle buluştu. Usta sanatçı verdiği konser ile müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi.

  • Mehmetçik Meydanı’nı dolduran Çatalcalılar gerçekleştirilen birçok etkinlik yanı sıra muhteşem konserler ve gösterilerle de festival coşkusunu doyasıya yaşıyor. Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Halk Oyunları kursu öğrencilerinin Muğla-Bodrum bölgesi dansları izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

    1. Erguvan Festivali çerçevesinde Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Konserleri’nin dördüncü günü, usta sanatçı Selami Şahin ile taçlandırıldı. Fantezi, pop ve sanat müziğinin usta sesi Selami Şahin, muhteşem bir konsere imza attı. Yıllara meydan okuyan sanatçının yaklaşık 2 saat süren konserini, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başta olmak üzere, çok sayıda müziksever dinledi. Türk müzik tarihine damga vurmuş unutulmaz şarkılarını seslendirerek doyumsuz bir gece yaşatan sanatçıya Çatalcalılar da hep bir ağızdan eşlik etti.

    Ne güzel, ne ince bir davranış

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ”Yılların eskitemediği ses Selami Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Selami Bey bugün erken saatlerde ilçemizde oldu. Kendisiyle kısa ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bana, ben bir şey istemiyorum, hiçbir talebim yok, hazırlıklarımı ben kendim yaparım dedi. Yıllara rağmen ne kadar güzel ne kadar ince bir davranış, iyi ki varsınız” sözleriyle usta sanatçıyı tebrik etti ve Erguvan Festivali’nin sembolü erguvan ağacı ve teşekkür plaketi verdi.

    Bir gülüşünüz yeter başkanım

    Ünlü sanatçı Selamı Şahin’de, Çatalca halkıyla bu güzel geceyi yaşamasına vesile olduğu için Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür etti. Sizlerin huzurunda bulunmak benim için büyük bir onur, büyük bir şeref sözleriyle karşılık veren Selami Şahin’in, ” Bizim var olma sebebimiz sizlersiniz, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Bir gülüşünüz yeter başkanım” sözleri Çatalcalılardan büyük alkış aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir