• ÇATALÇA’DA ŞENLİK BAŞLIYOR

    25-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 18. Çatalca Erguvan Festivali bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çocukları unutmuyor.

  • Konserler, paneller, yarışmalar ve spor karşılaşmaları ile renkli bir festivale ev sahipliği yapacak olan Çatalca Belediyesi festival kapsamında çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştiriyor. Boyama şenlikleri, tiyatrolar, animasyonlarla dolu dolu geçecek festivalde, Çatalcalı çocukların sünnet şöleni de yer alıyor. Çocuklar sünnet şöleninde büyümeye ilk adımı hep birlikte atarken aileleri ile birlikte okunan dualar eşliğinde kahvaltı yapıyor, Eyüp Sultan ziyaretine gidiyor, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın kendileri için hazırlamış olduğu hediyelerle bayram tadında günler geçiriyor.

    Kayıtlar başladı, kaçırmayın!

    Çocuklarının bu özel gününü şenlik havasında yaşamak isteyen aileler 11 Ağustos 2017 tarihine kadar Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü (212) 789 42 58 ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü (212) 787 18 26 nolu telefon numarasından arayarak bilgi alıp kayıt yaptırabilecekler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir