• ÇATALCA’DA YILBAŞI DENETİMİ

    Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yılbaşı nedeniyle hediyelik eşya satan iş yerlerini ve özellikle satışı artan ürünleri denetledi.

  • Yeni yıla sayılı günler kala işyerleri zabıtalar tarafından mercek altına alındı. Çatalca halkının hijyenik ve sağlık koşullarına uygun tüketim yapabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çatalca Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Yaptıkları denetimlerde vatandaşların sağlığını tehdit edecek üretim ve kaçak ürün satışına asla izin vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğine dikkat çekerek, alışveriş yapan vatandaşların da bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini söyledi. Denetimlerde iş yerlerinin belediye mevzuatına uygun olup olmadığını da kontrol eden ekipler aynı zamanda temizlik ve hijyen koşullarını da titizlikle inceleyerek eksiklikleri olanları uyardı.

    Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ayrıca vatandaşların şikâyetleri ile ilgili olarak ‘444 61 02’ numaralı Çatalca Belediyesi Çağrı Merkezi’ni aramaları halinde, zabıta ekiplerinin şikâyetleri hızla değerlendireceğini belirtti.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara halkın huzuru ve esenliği için zabıta denetimlerinin yeni yılda da aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, 2018 yılının sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir